Geconditioneerd transport

Als u opzoek bent naar een passende koel of vries transportoplossing, dan is Netherlink de juiste partner voor u.

Al enkele decennia voert Netherlink geconditioneerde transporten uit voor producenten, groothandels en retailers in de vis, vlees en voedingsindustrie.

Met haar eigen koelvoertuigen, in combinatie met een breed netwerk aan gespecialiseerde logistieke partners en geconditioneerde food netwerken, kan Netherlink u altijd een passende oplossing bieden voor uw gekoelde (vaste) routes, spoedvervoer en overnight netwerkzendingen.

Alle geconditioneerde transportoplossingen die Netherlink uitvoert voor haar klanten in de voedingsindustrie, voldoen volledig aan de meest hoge eisen die gesteld zijn in de HACCP-richtlijnen, de hygi├źnecode TOD (transport, opslag en distributie) en ons HACCP-handboek. Het complete team van Netherlink is HACCP getraind en gecertificeerd en wordt periodiek bijgeschoold.

Van alle door `Netherlink uitgevoerde koel en vriestransporten wordt gedurende de gehele reis de transporttemperatuur geregistreerd. Indien gewenst kan Netherlink een separate datalogger aan uw zending toevoegen.

Netherlink biedt u tevens een breed scala aan passende koel en vries transportverpakkingen en levert u droogijs tegen zeer scherpe en concurrerende tarieven.