Transport oplossingen

Al onze transportoplossingen, die u helpen uw doel te bereiken

Onze gedrevenheid naar klanttevredenheid en kwaliteit heeft ons aangemoedigd om innovatieve manieren van transportoplossingen te vinden en aan te bieden aan onze klanten.

Wij baseren deze op verzendgewoonten en wensen van klanten. Netherlink evalueert constant en informeert u waar besparingen mogelijk zijn met behoud van de verlangde verzendbehoeften. Het is ons doel om onze klanten te voorzien van de best mogelijke diensten zoals ze op dit moment in de markt zijn.

Door u deze service te bieden hopen wij dat u ons zal waarderen. Omdat we continu blijven vernieuwen zullen we onze concurrenten een stap voor blijven mede omdat wij voortdurend nieuwe diensten met toegevoegde waarde blijven ontwikkelen op alle gebieden van vervoer.

Wij bieden te volgende transportoplossingen aan:

Vracht en truck service

Koeltransport

Special deliveries

Direct Mail

Beveiligde opslag

Offerte aanvraag

Netherlink biedt een ruim aanbod aan transportdiensten op maat gesneden voor onze klanten. Meer weten over de kosten van onze diensten? Vraag dan snel en eenvoudig een offerte aan via ons aanvraagformulier en u ontvangt uw persoonlijke aanbieding zo snel mogelijk via de mail.